Specialist II

Adressen

Contactadres
Tritoncharters B.V.
Stevinstraat 43

2587 EB Den Haag
Tel: +31(0)703587496
Gsm: +31(0)652450518
Fax: +31(0)703318713


E-mail: tritoncharters@xs4all.nl

Bezoekadres
Tritoncharters B.V.
Hellingweg 100-200
2583 DX Den Haag
Nederland

Wij zijn gevestigd bij het Nieuw
Nautisch Centrum in Scheveningen.
De boot ligt voor Scheveningen
Watersport waar u ook kunt opstappen (Klik op de link voor de luchtfoto).

Introductie
Tritoncharters is hét nieuwe sportvis- en duikadres in Scheveningen gevestigd in de haven van het nieuwe Nautisch Centrum.
Belangrijke peilers binnen ons bedrijf zijn een exclusieve service, een snelle comfortabele boot, gastvrijheid en het ter beschikking stellen van hoogwaardige hengelsportmaterialen,
lees meer »

Het Concept
U vaart mee met een zeer snelle en luxe boot, een "Southcat" motorcatamaran. Haar naam is de Specialist II.
Voor de fanatieke zeevisser of duiker is dit een perfecte boot met veel ruimte, lees meer »

Veiligheid
Uw veiligheid staat bij ons voorop. De boot en de uitrusting voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. En in geval van nood zijn er voor iedereen veiligheidsmaatregelen genomen. Een dubbele marifoon, 2 reddingsvlotten A klasse SOLAS, EPIRB, reddingsvesten, een volautomatische blusinstallatie, Lloyds keuring, etc.
Uiteraard heeft onze bemanning volledige licentie om te varen, lees meer »

Vissen

De Noordzee biedt ons meer mogelijkheden om te vissen dan de meeste mensen denken. Van dichtbij de kust op tong, schar, makreel en geep, tot zeer ver uit de kust op kabeljauw, baars en vele andere vissoorten. Het hengelmateriaal kan bestaan uit de zware boothengel tot de lichte vliegenlat. En als aas; van kunstvlieg tot het vissen met stukken makreel. Vissen op zee is een actieve bezigheid en valt niet te vergelijken met het staren naar een dobber in de sloot.

Wrakvissen
Op de bodem van de Noordzee liggen allerlei vergane schepen, vliegtuigen en afgevallen zeecontainers. In zijn geheel noemt men deze wrakken. Deze wrakken zijn een ideale plek voor de zeeflora en fauna. En dus voor ons een mooie plek om te vissen en te duiken, lees meer »

Vliegvissen op zee
Vliegvissen op de Noordzee klinkt bijzonder en dat is het eigenlijk ook wel. Toch is het zeer goed mogelijk om met de vliegenhengel diverse soorten Noordzee kanjers te vangen, lees meer »

Nachtvissen
Wat is er meer idyllisch dan met de maan aan de hemel en de skyline van Scheveningen op de achtergrond op de zo culinair geprezen tong te vissen, lees meer »

Ankervissen
Met ankervissen wordt de boot op een bepaalde plek verankerd en vanuit deze plek wordt er gevist, lees meer »